Lomax A/S

Svensktalende studentmedarbetare till produktavdelningen

Svensk studentmedarbetare till produktavdelningen

Intresserar du dig för e-handel? Håller du ett sabbatsår och letar efter ett spännande arbete? Då har vi kanske jobbet för dig.

Lomax söker en energisk och strukturerad studentmedarbetare till produktavdelningen. Dina primära arbetsuppgifter kommer att bestå av att översätta och korrekturläsa danska produkttexter till den svenska webbshoppen och ett antal andra uppgifter relaterade till att skapa och underhålla det stora produktsortimentet som finns på www.lomax.se.

Arbetsuppgifter

I nära samarbete med Online Produktspecialisterna och Produktcheferna kommer du att hjälpa till med att utveckla och underhålla innehållet av Lomax produkter på Lomax.se. Det innebär att du, med hjälp av ett översättningsprogram, översätter och kontrollerar produkttexter, skapar innehåll till nya produkter och städar upp i det befintliga sortimentet. Dessutom ingår en rad andra administrativa uppgifter i arbetet. 

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel bestå av:

- Översättningar, korrekturläsning och kvalitetskontroll

- Skapa och underhålla produkternas onlineinnehåll, t.ex. formulera produkttexter, lägga till produktbilder och produktvideor.

- Hjälpa till med löpande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Som person trivs du med rutinmässiga administrativa uppgifter och hjälper alltid teamet att lösa de viktigaste uppgifterna - även om de inte fanns med på din lista från början.

Du:

  • har en god förståelse för e-handel och är snabb på tangenterna.
  • har god förståelse för danska och svenska i skrift.
  • har ett intresse eller en fallenhet för språkligt arbete och tycker om att skriva texter.
  • har en god digital överblick och arbetar strukturerat med känsla för detaljer.
  • har lätt för att förstå IT-system och -sammanhang.
  • är beslutsam, energisk, arbetsvillig och har ett gott sinne för humor

Det viktigaste är att du har relevanta kompetenser och har viljan och modet att ta dig an nya utmaningar.

Vi önskar att du delvist ska ha möjlighet att arbeta på huvudkontoret i Frederikssund, men arbetet erbjuder stor flexibilitet, inklusive hemmaarbete och möjlighet att arbeta på kontoret i Helsingborg. Tjänsten omfattar som utgångspunkt från 20 timmar och uppåt per vecka.

Vi erbjuder

Du får ansvar och stora möjligheter att använda din kompetens fullt ut i ett spännande jobb med över 200 engagerade kollegor i Frederikssund, Odense och Sverige. För oss är det viktigt att du utvecklas i ditt jobb. Och om du önskar att vidareutveckla dina färdigheter genom utbildning och kurser, stöder vi gärna detta.

Vi lägger stor vikt vid en informell, rolig och lärorik arbetsmiljö med möjligheter att göra skillnad. Vi förväntar såklart att du håller dig uppdaterad och orienterad om utvecklingen inom ditt område.

Lön förhandlas fram baserat på dina kvalifikationer och kompetenser. Utöver grundlönen erbjuder vi ett pensionssystem, sjukförsäkring, lunchordning, 5 semesterdagar per år och möjlighet till massage under arbetstid. Dessutom anordnar vi regelbundet sociala evenemang för dem som har tid och lust - allt från bingo och frågesport till fredagsbar och gemensamma middagar.

Det praktiska

Det här är en studentmedarbetartjänst på 20 timmar och uppåt per vecka med flexibla arbetstider som vi önskar tillsätta så snart som möjligt. Du kommer att vara baserad på vårt huvudkontor i Frederikssund.

Om du vill bli en del av Lomax-teamet, skicka din ansökan och ditt CV i PDF-format via länken högst upp på sidan. Vi håller intervjuer löpande och anställer när vi har hittat rätt kandidat, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Team Leader Rasmus Olsen på 47 36 80 54. 

Vi ser fram emot att höra från dig.

Dela på:

Län:

  • Region Hovedstaden

Anställningstyp:

Särskild visstidsanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

Så snart som möjligt

Tillträde:

Så snart som möjligt

Arbetsplats/placeringsort:

Frederikssund

Kontaktpersoner:

Rasmus Olsen

mob: +45 47368054

Företagets hemsida:

https://www.lomax.dk

Adress:

Elsenbakken 37 3600 Frederikssund

Kontorsplacering: