Lomax A/S

Studentermedhjælper til Produktafdelingen

Studentermedhjælper

Er du vild med e-handel? Har du et sabbatår, hvor du ønsker et spændende studiejob på fuldtid? Så har vi måske jobbet til dig.

 

Lomax søger en energisk og struktureret studentermedhjælper til produktafdelingen. Her vil dine primære opgaver bestå i at hjælpe Online Produktspecialisterne med at oprette og vedligeholde det store produktsortiment på www.lomax.dk.

Arbejdsopgaver

I et tæt samarbejde med Online Produktspecialisterne samt Produktcheferne, vil du assistere med at udvikle og vedligeholde visningen af Lomax’ varer på Lomax.dk. Det indebærer både oprettelse af nye varer samt oprydningsopgaver i det eksisterende sortiment. Desuden indebærer jobbet en række andre administrative opgaver.  

Dine opgaver vil f.eks. være:

  • Oprettelse og vedligeholdelse af varers stamdata.
  • Oprettelse og vedligeholdelse af varernes onlinematerialer, herunder at skrive varetekster og lægge varebilleder og videoer på varer.
  • Forbedre og vedligeholde hjemmesidens opbygning.
  • Assistere med løbende administrative opgaver.

Kvalifikationer

Som person trives du godt med administrative rutineopgaver og hjælper altid teamet med at løse de vigtigste opgaver – også selvom de ikke lige stod på din liste.

  • Du har online flair og er hurtig på tasterne.
  • Du er velformuleret på dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Du er glad for at arbejde med tekstmateriale.
  • Du har et godt digitalt overblik og arbejder struktureret med sans for detaljen.
  • Du er hurtig til at forstå IT-systemer og -sammenhænge.
  • Du er beslutningsdygtig, energisk, arbejdsom og har et godt humør.

Din tilgang til jobbet kan være mange. Det vigtigste er, at du besidder de relevante kompetencer og har lysten til og mod på nye udfordringer.

Vi tilbyder

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt over 200 engagerede kolleger i Frederikssund, Odense og Sverige. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Lønpakken bliver forhandlet på baggrund af dine kvalifikationer og kompetencer. Udover basislønnen tilbyder vi pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, 5 feriefridage pr. år og mulighed for at få massage i arbejdstiden. Derudover har vi jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst – alt fra bingo og quizzer til fredagsbar og fællesspisning.

Praktiske detaljer

Der er tale om en tidsbegrænset fast stilling på 37 timer om ugen i et år, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Produktchef og teamleder Rasmus Olsen på tlf. 4736 8054 eller HR-konsulent Nat Valente på tlf. 4120 9852.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Arbejdssted:

Elsenbakken 37, 3600 Frederikssund

Yderligere oplysninger fås hos:

Rasmus Olsen

Mobil: +45 47368054

Hjemmeside:

https://www.lomax.dk

Kontoradresse:

Elsenbakken 37 3600 Frederikssund

Se placering: