Lomax A/S

Kickstart din karriere som elev hos Lomax i Produkt & Indkøbsafdelingen.

Indkøbselev

Har du flair for indkøb/marketing/Supply Chain, er du ambitiøs og kunne du tænke dig at få en uddannelse, hvor du får et bredt kendskab til opgaverne inden for Supply Chain/Produkt og indkøb? Så har vi elevpladsen, der kan kickstarte din karriere.

 

Om stillingen

Som indkøbselevelev hos Lomax får du en solid og anerkendt toårig uddannelse inden for Supply Chain, hvor du vil få lov til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver. Du får et stort ansvar fra første dag, og du vil derfor hurtigt kunne mærke, at dine opgaver og din indsats har stor betydning for virksomhedens resultater.

Vi tager sammen ansvar for din læring, og når du starter, får du en plan for dit uddannelsesforløb, hvor vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet. Dine opgaver vil være alsidige, så vi sikrer, at du udvikler dig både fagligt og personligt.

Med en elevuddannelse hos os får du:

  • Et godt fællesskab blandt vores øvrige elever.
  • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der også er tid til socialt samvær
  • Et spændende indblik i en succesfuld e-handelsvirksomhed, hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Et elevforløb hvor du er meget tæt på den daglige forretning.
  • Et godt læringsmiljø, med støtte og oplæring fra erfarne og kompetente kollegaer

Hvem er du?

Du brænder for en uddannelse indenfor Supply Chain og kommer med en god portion nysgerrighed og lyst til at lære. Du må meget gerne have struktur og holdninger til det du laver.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har god tal- og IT-forståelse og dygtig til kommunikation, og har interesse for at arbejde i Nav samt Excel
  • Kan arbejde selvstændigt og følge dine opgaver til dørs
  • Er detaljeorienteret, ansvarsbevidst og struktureret
  • Er frisk og udadvendt med et stort drive og gå-på-mod

Vi tilbyder

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 200 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Udover basislønnen tilbyder vi pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, 5 feriefridage pr. år og mulighed for at få massage i arbejdstiden. Derudover har vi jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst – alt fra bingo og quizzer til fredagsbar og fællesspisning.

Praktiske detaljer

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Frederikssund, hvor vi vi tilbyder fleksible arbejdstider. Stillingen ønskes besat senest 1. august 2024.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og dit CV i PDF-format via linket øverst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vores udannelsesansvarlige, Nat Valente på tlf. 4120 9852.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Tiltrædelse:

01-08-2024

Arbejdssted:

Elsenbakken 37, 3600 Frederikssund

Kontoradresse:

Elsenbakken 37 3600 Frederikssund

Se placering: