Lomax A/S

Kickstart din karriere som Økonomielev hos Lomax

Økonomielev

Har du flair for tal, er du ambitiøs og kunne du tænke dig at få en uddannelse, hvor du får et bredt kendskab til opgaverne inden for regnskab og økonomi? Så har vi elevpladsen, der kan kickstarte din karriere.

 

Om stillingen

Som økonomielev hos Lomax får du en solid og anerkendt toårig uddannelse inden for bogføring, regnskab og økonomi, hvor du vil få lov til at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver. Du får et stort ansvar fra første dag, og du vil derfor hurtigt kunne mærke, at dine opgaver og din indsats har stor betydning for virksomhedens resultater.

Vi tager sammen ansvar for din læring, og når du starter, får du en plan for dit uddannelsesforløb, hvor vi lægger stor vægt på, at du får mulighed for at udvikle dig selvstændigt i jobbet. Dine opgaver vil være alsidige, så vi sikrer, at du udvikler dig både fagligt og personligt.

Med en elevuddannelse hos os får du:

  • Et godt fællesskab blandt vores øvrige elever.
  • Et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der også er tid til socialt samvær
  • Et spændende indblik i en succesfuld e-handelsvirksomhed, hvor ambitionerne er tårnhøje
  • Et elevforløb hvor du er meget tæt på den daglige forretning.
  • Et godt læringsmiljø, med støtte og oplæring fra erfarne og kompetente kollegaer

Hvem er du?

Du brænder for en uddannelse indenfor økonomi og regnskab og kommer med en god portion nysgerrighed og lyst til at lære.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund fra HHX eller EUX, som du enten afslutter nu til sommer, eller allerede har afsluttet – og hvor du har opnået gode resultater. 

Desuden forventer vi, at du:

  • Har god tal- og IT-forståelse, og interesse for at arbejde i regnskabssystemer og med Excel
  • Kan arbejde selvstændigt og følge dine opgaver til dørs
  • Er detaljeorienteret, ansvarsbevidst og struktureret
  • Er frisk og udadvendt med et stort drive og gå-på-mod

Vi tilbyder

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt 200 engagerede kolleger i Frederikssund. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i uddannelsen. Derfor støtter vi gerne op, hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse.

Vi tilbyder desuden mulighed for at få massage i arbejdstiden og har jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst – alt fra bingo og quizzer til fredagsbar og fællesspisning.

Praktiske detaljer

Du kommer til at sidde i vores Økonomiafdeling på vores hovedkontor i Frederikssund blandt 15 kolleger i Økonomi og HR. Elevuddannelsen starter 1. august 2024.

Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nat Valente på tlf. 4120 9852. Vi afholder løbende samtaler så send dit CV, ansøgning og karakterbevis allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

01-08-2024

Arbejdssted:

Frederikssund

Hjemmeside:

https://www.lomax.dk

Kontoradresse:

Elsenbakken 37 3600 Frederikssund

Se placering: