Lomax A/S

Debitorbogholder til en af Danmarks bedste online virksomheder

Debitorbogholder

Lomax er Danmarks største online, totalleverandør til dansk erhvervsliv, og vi oplever imponerende organisk vækst. Vi søger derfor en erfaren regnskabsmedarbejder med en stærk værktøjskasse indenfor Debitor-området, som kan hjælpe os i den daglige drift.

 

Om stillingen

Med direkte reference til vores CFO, vil du indgå i vores Debitor-team, som kommer til at tælle 4 ud af i alt 16 medarbejdere i økonomiafdelingen. Vi sætter en ære i at levere gode resultater, og vi ønsker at levere høj service til både kunder og kolleger.

Vi lægger vægt på at skabe en sjov og motiverende hverdag, hvor vi har en stærk kultur, og et godt sammenhold i afdelingen – og hvor vi samtidig ønsker at bidrage til forretningens vækst.

Lomax er en online virksomhed med tæt på 1 mia. kr. i årlig omsætning. Det betyder, at vi dagligt tager hånd om rigtig mange kunder og rigtig mange ordrer. Derfor er rettidig omhu og fokus på god service nøgleområder i debitor-teamet. Du vil sammen med 3 kolleger få ansvaret for samtlige opgaver, som bl.a. indeholder:

  • Bogføring af indbetalinger og kontoudtog til kunder
  • Kreditvurdering
  • Udsendelse af rykkere samt telefonisk opfølgning på kunder med forfaldne beløb
  • Inkasso håndtering
  • Besvarelse af opkald fra kunder samt henvendelser pr. mail (Zendesk)
  • Diverse afstemninger

Hvem er du?

Vi søger en rutineret debitorbogholder, som har god erfaring med alle debitoropgaverne, og som har god regnskabsforståelse.

Vi ser gerne, at du har erfaring med gængse regnskabssystemer – vi anvender Navision, så kendskab hertil er en fordel, men ikke et krav.

I Lomax spiller vi hinanden gode, og vi er bevidste om, at vi alle bidrager til både top- og bundlinje – Vigtigst er derfor, at du brænder for at gøre en forskel indenfor Debitor-området.

Dine personlige egenskaber er også vigtige. Vi forventer, at:

  • Du er god til at kommunikere, og glad for at levere service til mange kunder på både telefon og mail
  • Du har en sund portion social intelligens og er god til at opbygge relationer på alle niveauer
  • Du er en teamplayer, som sammen med teamet får dagens opgaver til at glide – også når bølgerne går højt
  • Du er villig til at give en ekstra skalle, når der en gang imellem opstår ekstra udfordringer

Vi tilbyder

Du får ansvar og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud i et spændende job blandt over 200 engagerede kolleger i Frederikssund, Odense og Sverige. Det betyder meget for os, at du udvikler dig i jobbet. Og hvis du har brug for at videreudvikle dine kompetencer gennem efteruddannelse og kurser, støtter vi meget gerne op om dette.

Vi lægger stor vægt på et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse. Men vi forventer, at du løbende holder dig orienteret om den udvikling, der sker inden for dit område.

Lønpakken bliver forhandlet på baggrund af dine kvalifikationer og kompetencer. Udover basislønnen tilbyder vi pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, 5 feriefridage pr. år og mulighed for at få massage i arbejdstiden. Derudover har vi jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst – alt fra bingo og quizzer til fredagsbar og fællesspisning.

Praktiske detaljer

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen, som vi ønsker besat hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde på vores hovedkontor i Frederikssund.

Kunne du tænke dig at blive en del af Lomax-holdet, så send din ansøgning og CV i PDF-format via linket nederst på siden. Upload også gerne eksamensbeviser, udtalelser og referencer etc. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Nat Valente på tlf. 4120 9852.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Elsenbakken 37, 3600 Frederikssund

Hjemmeside:

https://www.lomax.dk

Kontoradresse:

Elsenbakken 37 3600 Frederikssund

Se placering: